Despre noi

Protectie si siguranta in prezent, pentru viitoarele generatii!

Dezinfectanti.ro este o compania care crede cu fermitate in viitoarele generatii. Fiecare decizie pe care o luam tine cont de impactul avut asupra noilor generatii. Credem cu tarie ca produsele noastre sunt solutia ideala pentru siguranta si protectia sanatatii tale si a celor dragi. Fiind pionieri pe aceasta piata in Romania, avem in vedere orice responsabilitate care deriva din actiunile noastre, de la dezvoltarea unui produs pana la metodele de ambalare, livrare si reciclare. Incercam sa reducem constant impactul asupra mediului inconjurator, pentru a crea o legatura sustenabila intre cerere si oferta. Stim ca este responsabilitatea noastra sa croim astfel noi drumuri si sa servim drept model pentru alte business-uri aflate la inceput.

Compania Dezinfectanti.ro este producator si distribuitor de dezinfectanti profesionali, produsele fiind testate si avizate in laboratoare de specialitate din tara si din strainatate. Scopul nostru este sa oferim clientilor cea mai eficienta gama de produse, la cel mai competitiv raport pret-calitate. Principiile companiei graviteaza in jurul a patru atuuri care ne definesc si care aduc plusvaloare in oricare dintre circumstante. Ne ghidam dupa:

Calitate
Fiecare tip de dezinfectant este proiectat si fabricat in urma unui amplu proces de cercetare, ce are ca rezultat obtinerea unui produs de calitate superioara, in care clientii nostri pot avea incredere!

Servicii
Incercam in fiecare zi sa facilitam viata clientilor, oferindu-le cele mai bune servicii. Poti comanda oricand produsele noastre, la orice ora din zi sau din noapte!

Seriozitate
Iti oferim toate detaliile necesare, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza. In plus, felul in care interactionam cu clientii, precum si nevoile acestora, ne ajuta sa ne perfectionam in fiecare zi!

Flexibilitate
Am dezvoltat o gama de produse pentru nevoi specifice, tinand cont de toate dorintele clientilor. Suntem atenti la ce ne comunica acestia, fie ca sunt din Romania sau din alte tari. Invatam constant pentru a deveni mai buni!

Pentru orice intrebari, sfaturi sau detalii, ne poti contacta la adresa de e-mail: contact@dezinfectanti.ro