Garantia produselor

Produsele achizitionate la distanta, se pot returna conform O.G. 34/2014 in termen legal de retur de 14 zile calendaristice, numai in ambalajul original, insotite de factura fiscala si in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre Cumparator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice. Pe pagina produselor veti gasi informatii legate de garantia produsului, daca acestea se supun regimului de garantie. Dat fiind specificul produsului, consumabile, multe dintre acestea nu se supun regimului de garantie.

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este nu este conform specificatiilor de pe site, listat cu informatii incorecte datorate unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu unul identic sau similar, se va returna contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.