Protejeaza-te in mod corespunzator!

Fie ca te afli pe drum, acasa, la scoala sau in supermarket, iti recomandam sa ai asupra ta un gel dezinfectant maini, ideal pentru a te proteja de bacterii, virusuri sau alte microorganisme. Majoritatea agentilor patogeni sunt transmisi prin intermediul palmelor, motiv pentru care curatarea si spalarea mainilor cu apa si sapun trebuie sa constituie o prioritate la orice nivel. Cu toate acestea, sunt cazuri in care accesul la o sursa de apa si sapun este limitat, motiv pentru care este indicat sa folosim un gel dezinfectant pentru maini. Spre exemplu, un recipient de gel dezinfectant pentru maini cu pompa 5K are un volum de 500 ml, ceea ce il face ideal pentru folosire in sali de clasa, birouri, toalete, lobby-uri de hotel etc. 

Starea de agregare a solutiei sub forma de gel dezinfectant face posibil transportul facil al acestui produs, iar dimensiunile reduse se traduc printr-un grad ridicat de portabilitate. Pentru extra mobilitate, poti opta si pentru un dezinfectant sub forma de spray, intr-un recipient de 50 ml. 

De asemenea, pentru mediile foarte circulate, cu un flux continuu de oameni, angajatii sau vizitatorii vor avea nevoie de mai multe “statii de dezinfectare”, pentru a preveni formarea cozilor si cresterea riscului de contractare a microorganismelor de la o persoana la alta. In acest caz, poti opta pentru reumplerea regulata a recipientelor. Comanda rezerve sub forma de canistre cu gel dezinfectant pentru maini, la un volum de 5 l si bucura-te de ofertele de pret.

Cum folosesti un gel dezinfectant de maini?

Se recomanda un timp de actionare de minimum 30 de secunde. Produsul se toarna in causul palmei, dupa care se freaca bine ambele maini, pe o parte si pe alta, pana cand dezinfectantul intra in piele (circa 20 de secunde). Nu este recomandat sa te speli sau sa te stergi pe maini in acest interval. Toate produsele din categoria 5K dezinfectanti pentru maini sunt pe baza de alcool, cu un continut de minimum 80% etanol. De asemenea, acestea contin emolienti de calitate, care protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

5K gel dezinfectant maini este un produs avizat de M.A.P.N. – Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino" nr. 82/17.04.2020. In urma analizelor in laboratoare de specialitate, a rezultat ca solutiile din gama 5K - gel dezinfectant maini au un puternic caracter biocid, fiindu-le confirmata eficienta in urmatoarele conditii patogene:

Activitate bactericida: SR EN 13727+A2 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
Activitate bactericida: SR EN 1500 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
Activitate fungicida: SR EN 1650 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
Activitate fungicida: SR EN 13624 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);
Activitate virucida: SR EN 14476:2013 + A2:2019 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie).

Datorita etanolului, care se evapora rapid, gelul dezinfectant pentru maini lasa o senzatie placuta, protejand in acelasi timp pielea impotriva deshidratarii! Descopera gama de produse din aceasta categorie si comanda geluri dezinfectante pentru maini de la Dezinfectanti.ro! Protejeaza-i pe cei dragi si pune-le la dispozitie orice mijloace necesare, pentru a evita contactul si transmiterea agentilor patogeni!

 
Sortare:
Sens:
View: