Dezinfectanti industriali

Mediile industriale necesita o atentie sporita in operatiunile de dezinfectare, dat fiind numarul ridicat de persoane intr-un spatiu inchis, precum si potentialul risc de contaminare. Devine astfel esentiala instituirea unor reguli de baza, atat pentru protectia personalului, cat si pentru folosirea anumitor dezinfectanti industriali. 

Dezinfectanti.ro este producator avizat de MAPN, avand in stoc o intreaga gama de produse din categoria “dezinfectanti industriali”. Aceastea au un puternic efect biocid, fiind impartite in doua categorii, in functie de uz. Astfel, pentru dezinfectarea mainilor, poti regasi in oferta de detergenti industriali atat recipiente cu robinet, de tip “bag in box” de 2 l, cat si sticle cu pompa, care contin 500 ml gel dezinfectant. De asemenea, pentru rezerve, se pot comanda canistre de 5 l marca “5k dezinfectant”, atat in varianta lichida, cat si sub forma de gel.

In cazul dezinfectarii suprafetelor, oferta din categoria “dezinfectanti industriali” este diversa, existand optiuni precum spray-uri, in recipiente cu pulverizator de 1 l, servetele umede, ideale pentru industria agroalimentara sau pentru stergerea aparatelor si instrumentelor, precum si recipiente de tip “bag in box” la 3 l si canistre de 5 l, cu dezinfectant existent in patru variante de parfum. Acesti dezinfectanti sunt destinati folosirii in cazul sistemelor de climatizare, peretilor si podelelor din amplasamente industriale si din alte amplasamente destinate activitatilor profesionale. Toate produsele Dezinfectanti.ro sunt avizate si confirmate ca fiind eficiente impotriva virusurilor, bacteriilor si fungilor (ciupercilor).

Comanda si tu dezinfectanti industriali din oferta noastra de produse. Alege cu incredere si bucura-te de diversitate la preturi de exceptie!
Sortare:
Sens:
View: