Ce solutie de curatat geamuri termopan este potrivita pentru uz frecvent?

Ce solutie de curatat geamuri termopan este potrivita pentru uz frecvent?

Ai observat vreodata faptul ca geamurile camerei de hotel sau cele ale pensiunii la care te-ai cazat in vacanta sunt impecabile? Probabil ca nu, dar trebuie sa stii ca geamurile curate dau senzatia de lumina, curatenie, ordine si relaxare. Evident, ai fi observat daca acestea ar fi fost murdare.

Atunci cand vine vremea pentru curatenia de primavara, cea de toamna sau chiar cea de dinainte de Craciun, una dintre cele mai importante activitati este curatarea geamurilor casei tale. In functie de etajul la care locuiesti, numarul de ferestre ale locuintei sau accesul la suprafata vitrata a balconului, aceasta operatiune poate fi destul de simpla sau foarte dificila.

Tocmai de aceea, ai nevoie de o solutie de curatat geamuri termopan care sa actioneze eficient si rapid, fara a fi necesara frecarea intensa a suprafetelor sau stergerea acestora pana cand toate urmele dispar. Eficienta este cel mai important aspect al activitatilor casnice, in special atunci cand timpul tau este limitat.

Cu atat mai importanta este eficienta solutiei de curatat geamuri termopan atunci cand curatenia se desfasoara zilnic. Tocmai de aceea, business-urile din domeniul HoReCa, precum restaurantele, unitatile de cazare si celelalte afaceri din industria ospitalitatii au nevoie de solutii profesionale pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor de orice tip.

De ce solutii profesionale?
In primul rand, solutiile profesionale de curatare si dezinfectare vin in cantitati mari, fiind potrivite pentru suprafetele extinse caracteristice industriei HoReCa, unitatilor comerciale sau institutiilor publice de mari dimensiuni, precum spitalele sau scolile. Astfel, poti alege o solutie de 3 sau 5 litri, iar pretul va fi mai bun decat achizitionarea mai multor recipiente mici.

In al doilea rand, eficienta solutiilor profesionale de curatare si dezinfectare este mult superioara variantelor pentru uz casnic regasite in comert. Tocmai de aceea, personalul din cadrul marilor institutii si unitati hoteliere prefera solutiile profesionale, intrucat acestea vor eficientiza procesul de curatare a suprafetelor.

In plus, ingredientele pe care le contin solutiile profesionale, chiar si o simpla solutie de curatat geamuri termopan, sunt ideale pentru suprafetele si zonele folosite de foarte multe persoane. Astfel, acestea nu vor degaja vapori toxici in momentul folosirii si vor lasa un miros proaspat, placut.

Ce contine o solutie de curatat geamuri termopan potrivita pentru uz la scara larga?
Dezinfectanti.ro iti pune la dispozitie o solutie naturala pentru curatarea geamurilor, oglinzilor, ferestrelor si a altor suprafete lucioase! Solutia din gama 5K are un continut de 98% ingrediente derivate din plante. Astfel, evaporarea nu se va produce cu degajare de vapori toxici. Mai mult decat atat, solutia profesionala de curatare a geamurilor termopan nu contine chimicale periculoase si nu lasa urme pe suprafetele vitrate sau cele lucioase!

Cea mai importanta caracteristica a solutiei 5K pentru curatarea geamurilor si suprafetelor lucioase este, insa eficienta. Ingredientele speciale ajuta la inlaturarea depunerilor de orice tip, formand un invelis protector care impiedica aburirea sau patarea cu diverse substante. Practic, solutia profesionala 5K va asigura nu numai curatarea, dar si protejarea suprafetelor pe care le cureti.

Mai mult decat atat, solutia pentru geamuri si oglinzi 5K este biodegradabila, iar productia acesteia genereaza o amprenta de carbon scazuta. Alege si tu aceasta metoda ECO de curatare a geamurilor si oglinzilor si bucura-te de toate beneficiile prezentate mai sus!
 

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu