Tot ce trebuie sa stii despre gama de dezinfectant HoReCa!

Tot ce trebuie sa stii despre gama de dezinfectant HoReCa!

Probabil cel mai afectat sector de activitate din timpul pandemiei de Coronavirus este sectorul serviciilor de ospitalitate. Fie ca vorbim de baruri, cafenele, restaurante, hoteluri sau pensiuni, masurile de protejare a populatiei impotriva acestui virus au afectat bunul mers al afacerilor din acest domeniu. Odata cu declinul economic accentuat si cu intelegerea mai buna asupra virusului, restrictiile s-au mai “relaxat”, oferind o necesara “gura de oxigen” intregii industrii a ospitalitatii.

Chiar daca nu pot functiona la capacitate de 100% si trebuie sa respecte un anumit program zilnic de functionare, afacerile din acest domeniu nu trebuie sa uite nici de masurile de protejare a clientilor prin dezinfectare. Tocmai de aceea, oferta noastra pune la dispozitie o multitudine de tipuri profesionale de dezinfectant.

HoReCa, indiferent de ramura, trebuie sa utilizeze masuri si substante cat mai eficiente de protejare a celor care trec pragul oricarui business, intrucat mediul este de asa natura sa mareasca riscurile de contaminare.

Produse de curatenie cu dezinfectant pentru sectorul HoReCa
Fie ca este vorba de solutia cu care sunt curatate oglinzile, geamurile si suprafetele din sticla, fie ca e vorba de detergentul pentru pardoseala, actiunea de dezinfectare trebuie avuta in vedere. In cadrul ofertei noastre, ai acces la o gama cuprinzatoare de dezinfectant horeca, astfel incat solutiile de curatare vor asigura si dezinfectarea suprafetelor. Odata ce curatarea si dezinfectarea suprafetelor mari este asigurata, e timpul sa te concentrezi asupra dezinfectarii suprafetelor de contact.

Solutii pentru dezinfectarea suprafetelor de contact
Cel mai mare risc de contaminare il prezinta zonele in care traficul este intens, iar contactul cu o anumita suprafata nu poate fi evitat. Astfel, printre aceste zone se regasesc clantele si manerele usilor si ferestrelor, tejghelele, butoanele liftului, balustradele si multe altele. Fiecare punct de contact trebuie curatat si dezinfectat in mod frecvent si folosind un dezinfectant HoReCa potrivit.

In cazul in care alegi solutiile de dezinfectare de tip spray, trebuie sa stii ca aplicarea acestora nu este uniforma si in niciun caz nu va acoperi intreaga suprafata. Astfel, dupa ce actionezi spray-ul, trebuie sa intinzi dezinfectantul cu carpa pe intreaga suprafata pe care doresti sa o igienizezi. O alta metoda de dezinfectare foarte eficienta pe care ti-o oferim este folosirea lichidului de dezinfectare. Poti imbiba o carpa cu solutia de dezinfectare si poti acoperi in mod eficient fiecare suprafata de interes.

Evident, intrucat este vorba de dezinfectant HoReCa, cantitatea si pretul trebuie sa fie potrivite pentru necesitatile de utiliare din aceasta industrie. Astfel, ai acces la o multitudine de variante, incepand cu solutii de 50ml pana la geluri si lichide de dezinfectare ambalate in cantitati de 5 litri. Pentru a contribui la o atmosfera placuta a spatiilor interioare pe care le dezinfectezi, solutiile pe care ti le punem la dispozitie vin in diferite variante de parfum, precum mandarine, pin sau trandafir.

O alta necesitate in acest moment este dispunerea aparatelor cu dezinfectant maini in cadrul afacerilor din HoReCa si a altor spatii comerciale. Pentru a asigura intotdeauna clientilor tai posibilitatea de a se dezinfecta pe maini, noi iti oferim solutii deosebit de eficiente de dezinfectare maini, atat de tip spray, cat si de tip gel.

In plus, pentru dezinfectarea rapida a suprafetelor de mici dimensiuni si a punctelor de contact din zonele de trafic intens, oferta noastra cuprinde si servetele cu dezinfectant. HoReCa este un motor puternic al economiei, motiv pentru care masurile de siguranta aplicate corect vor contribui la redresarea situatiei din prezent.
 

(0) Comentarii

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu