Produse de curatenie profesionale

Alaturi de ofertele specifice, Dezinfectanti.ro iti pune la dispozitie si articolele necesare curateniei, pentru orice tip de suprafata sau camera. Astfel, in gama noastra de produse de curatenie profesionale poti intalni atat solutii de curatat universale, cat si diverse solutii destinate curatarii geamurilor, pardoselilor sau bucatariei. Mai mult, toate articolele din aceasta oferta sunt fabricate cu ingrediente naturale, care nu afecteaza in niciun fel mediul, avand in acelasi timp o amprenta de carbon redusa. 

Ce sunt produsele de curatenie profesionale?

In mare, scopul acestor solutii este de a elimina murdaria, grasimea si petele de pe varii suprafete, fara a le afecta. Prin urmare, aceste produse de curatenie profesionale trebuie sa contina substante indeajuns de puternice pentru curatare si dezinfectare, insa care nu deterioreaza suprafetele sau materialele cu care intra in contact.

Unele produse de curatenie profesionale sunt orientate pentru a servi mai multor scopuri. Acestea se numesc de regula solutii de curatat sau detergenti universali, pretandu-se curatarii suprafetelor multiple. Dezinfectanti.ro comercializeaza produse de curatat universale, pe baza de ingrediente din minerale si plante, astfel incat sa poti folosi adevarata forta a naturii in lupta cu murdaria. Fara a contine substante toxice, produsele de curatenie profesionala de la Dezinfectanti.ro sunt ideale pentru bucatarii sau alte spatii de preparare a mancarurilor, precum si  pentru uzul in preajma copiilor sau a animalelor de companie.

Cum folosesti produse de curatenie profesionale?

In primul rand, trebuie sa citesti cu atentie specificatiile produsului. De asemenea, in aceasta pagina, vei gasi un mic “indrumator” pentru utilizarea fiecarui produs in parte! Nu exista un “standard” in privinta ingredientelor continute de produsele de curatenie profesionale, astfel ca fiecare poate actiona diferit. De exemplu, unele pot fi ideale pentru curatarea geamurilor, iar altele pentru a dizolva grasimea. Unele substante reactioneaza mai bine pe unele suprafete, precum lemnul, in timp ce altele se “impaca” mai bine cu plasticul sau marmura. Cu toate acestea, produsele de curatenie profesionale comercializate de catre Dezinfectanti.ro contin ingrediente naturale, care actioneaza rapid impotriva petelor si murdariei!

Inainte de a folosi produse de curatenie profesionale, nu uita sa te echipezi corespunzator: cu masca, manusi de cauciuc, carpe curate, o galeata cu apa si un mop. Pentru unele produse se recomanda diluarea intr-o cantitate mai mare de apa (cum este cazul detergentului concentrat pentru pardoseli). Asigura-te ca ai citit atent toate specificatiile si instructiunile si ca esti la curent cu toate normele de protectie in timpul operatiunii de curatenie! 

Asadar, comanda si tu produse de curatenie profesionale de la Dezinfectanti.ro, cu ingrediente active din plante si minerale! Alege sa sustii un proiect sustenabil, care pune accentul pe protejarea si conservarea mediului inconjurator inclusiv pentru generatiile ce vor urma! Descopera gama intreaga de produse, comanda online si beneficiaza de livrarea rapida, direct la usa ta, oriunde in Romania!
Sortare:
Sens:
View: