In mediile scolare, cu precadere dupa reluarea totala a programului in salile de curs, ve exista o mare necesitate de produse destinate dezinfectarii. Am dezvoltat o serie de produse din categoria “dezinfectanti scoli”, ideali atat pentru uzul in salile de clasa, cat si pentru intrari, cancelarii, holuri sau toalete. In oferta Dezinfectanti.ro poti intalni dezinfectanti pentru scoli, atat pentru suprafete, cat si pentru maini. Asigura-le elevilor si studentilor toata protectia de care au nevoie!

Reducerea riscului de contaminare biologica

Curatarea si dezinfectarea regulata a mainilor si suprafetelor sunt absolut cruciale in aceasta perioada, pentru a preveni raspandirea COVID-19 si pentru a proteja studentii si profesorii. De aceea, in categoria “dezinfectanti scoli” am inclus produse cu un efect garantat biocid. Produsele 5K sunt avizate de MAPN, fiind testate in laboratoare de specialitate. 

Ce dezinfectanti pentru scoli poti folosi?

In cazul dezinfectarii mainilor, ai la dispozitie produse de tip lichid sau gel, in mai multe variante, precum gel cu pompa la un volum de 500 ml, ideal pentru salile de curs, precum si solutii dezinfectante de tip lichid, ambalate in recipiente de tip “bag in box”, cu un volum de 2 l. Pentru reumplere, poti achizitiona canistre de 5 l atat cu lichid, cat si cu gel dezinfectant. 

Pentru suprafete, poti comanda dezinfectanti pentru scoli de tip “spray”, cu pulverizator, servetele umede, special concepute pentru igienizarea suprafetelor, precum si canistre de 5 l sau cutii de tip “bag in box” de 3 l.

Descopera oferta de produse si comanda dezinfectanti pentru scoli de la Dezinfectanti.ro! Ia toate masurile de preventie necesare si protejeaza persoanele care activeaza in sistemul de invatamant!
Sortare:
Sens:
View: