Servetele dezinfectante

Curata si dezinfecteaza rapid suprafetele!

Elimina orice pericol de transmitere a agentilor patogeni si pune servetele dezinfectante la dispozitia celor care lucreaza in medii cu un risc crescut de contaminare biologica! Ideale atat pentru folosirea in spatiile domestice, cat si in sali de sport, scoli, spitale sau alte spatii comerciale si de productie, servetelele dezinfectante previn si inlatura orice risc de contractare a diverselor microorganisme la nivelul suprafetelor. 

Aceste servetele dezinfenctante pentru suprafete au un caracter puternic biocid, confirmat de laboratoare de specialitate ca actionand eficient impotriva bacteriilor, fungilor (ciupercilor) si virusurilor. Formula complexa, avand ca substanta activa compusii cuaternari de amoniu, ofera excelente proprietati de curatare si dezinfectare! 

Servetelele dezinfectante sunt usor de folosit, fiind o metoda excelenta pentru a dezinfecta suprafetele din propriul camin sau din spatiul de activitate. Inainte de a le folosi, insa, nu uita sa citesti cu atentie instructiunile de pe ambalaj!

Cum folosesti servetele dezinfectante pentru suprafete?

Timpul de actiune a servetelelor dezinfectante este de 5 minute, in conditii de curatenie/murdarie. In acest interval de timp, este garantat distrugerea virusurilor, a fungilor si bacteriilor cu potential periculos pentru sanatatea umana. Iata ce trebuie sa stii despre folosirea servetelelor dezinfectante 5K:

Curata suprafetele de substante solide inainte de a dezinfecta – incearca sa elimini cat mai multe substante solide sau pete de grasime inainte de a incepe dezinfectarea. 

Citeste instructiunile cu privire la tipurile de suprafete – cele mai multe tipuri de servetele dezinfectante sunt destinate folosirii pe suprafete precum lemnul laminat, linoleum, gresie sau faianta, fibra de sticla sau plastic. Pe anumite suprafete, precum lemnul netratat, pot aparea urme. In aceste cazuri, aplica servetelul dezinfectant doar pe o mica suprafata, pentru a te asigura ca nu exista un pericol de deteriorare a materialului.

Verifica daca servetelele dezinfectante sunt inca umede – in cazul in care pachetul a ramas desfacut, uscarea servetelelor poate scadea efectul substantelor active.

Folosind cate un servetel pe rand, incepe prin a sterge suprafetele verticale de sus in jos. Pentru cele orizontale, incepe de la un capat si continua pana in celalalt, asigurandu-te ca suprafata ramane umeda si stralucitoare.

Pentru suprafete mari, foloseste mai multe servetele dezinfectante. Substanta activa trebuie lasata sa actioneze minimum 5 minute, pentru a asigura distrugerea agentilor patogeni. Nu interveni in procesul de uscare a suprafetelor, ci lasa umezeala sa se evapore in mod natural.

Spala-te cu apa si sapun pe maini dupa ce ai terminat operatiunea de dezinfectare!

Ce trebuie sa eviti atunci cand folosesti servetele dezinfectante?

Nu toate servetelele sunt la fel. In timp ce servetelele dezinfectante 5K sunt destinate suprafetelor, alte servetele pot fi pentru igienizarea mainilor, altele pentru curatarea ochelarilor etc. Asigura-te ca folosesti doar produse destinate dezinfectarii, daca acesta este scopul tau!

Urmareste cu atentie instructiunile de pe eticheta, atat in privinta folosirii, cat si a depozitarii sau aruncarii la gunoi.

Nu folosi un singur servetel dezinfectant pentru o suprafata mare, precum intreaga bucatarie. Nu doar ca dezinfectantul nu-si va face efectul corespunzator, dar exista si riscul de a contamina si alte zone ale camerei.

Nu sterge umezeala rezultata cu carpe sau hartie. Asigura-te ca mediul este bine aerisit si lasa dezinfectantul sa actioneze exact cat trebuie!

Servetelele dezinfectante sunt ideale pentru a curata zone mici, dar foarte folosite, precum manerele usilor si ferestrelor, intrerupatoarele de lumina, blaturile de bucatarie, telecomenzile, butoanele lifturilor sau interfoanelor etc. Descopera oferta Dezinfectanti.ro si comanda online!
 
Nu avem nici un produs adaugat in aceasta categorie