5K spray dezinfectant – Protejeaza de la distanta!

Bazandu-ne pe informatiile pe care le avem in prezent despre agentii patogeni si transmiterea acestora, este important sa ne protejam si sa mentinem o igiena corespunzatoare. Riscul de contaminare biologica se poate face in doua moduri: fie prin intrarea in contact cu persoane infectate, fie prin contactul cu suprafetele deja contaminate. Prin urmare, Dezinfectanti.ro iti pune la dispozitie produsele ideale pentru mentinerea protectiei la nivel optim, sub forma recipientelor 5K spray dezinfectant, in variante atat pentru maini, cat si pentru suprafete!

Exista diferente intre cele doua tipuri de spray dezinfectant?

Da! Diferenta majora consta in destinatia de folosire a celor doua tipuri de spray dezinfectant. Astfel, in timp ce unul este destinat mainilor si tegumentelor, celalalt se foloseste pentru dezinfectarea suprafetelor. Difera astfel atat modul de utilizare, cat si substanta activa continuta. In cazul spray-ul dezinfectant pentru maini, aceasta este etanolul (alcool etilic), produsul avand o concentratie de 80%, mult peste limita de eliminare completa a virusurilor, bacteriilor si fungilor (ciupercilor). In schimb, spray-ul dezinfectant pentru suprafete contine compusi cuaternari de amoniu, pe langa alte substante cu rol de eliminare rapida a microorganismelor de pe suprafete!

Cum folosesti un spray dezinfectant?

In cazul folosirii unui spray dezinfectant 5K pentru maini, metoda este foarte simpla! Pulverizeaza substanta in causul palmei, dupa care freaca bine ambele palme, pana ce dezinfectantul intra in piele. Acest produs contine emolienti de calitate, cu rol de protectie impotriva deshidratarii tegumentelor! Lasa produsul sa actioneze minimum 30 de secunde pentru a garanta efectul biocid! Nu sterge sau spala mainile dupa aplicarea dezinfectantului!

Pentru folosirea unui spray dezinfectant pentru suprafete, este necesar sa iei intai cateva masuri de precautie. Inainte de toate, limiteaza accesul copiilor si animalelor de companie la suprafetele care necesita dezinfectare. Apoi, asigura-te ca esti echipat corespunzator pentru operatiunea de dezinfectare. Iata cateva sfaturi pentru folosirea unui spray dezinfectant 5K:

•    Citeste bine instructiunile de pe ambalajul spray-ului dezinfectant.
•    Inainte de a incepe dezinfectarea, echipeaza-te cu manusi de cauciuc si masca de protectie.
•    Elimina intai murdaria solida de pe suprafete, precum resturile alimentare, hartiile si ambalajele, dar si petele mari de grasime.
•    Pulverizeaza apoi substanta dezinfectanta de la distanta, acoperind intreaga suprafata. In cazul spatiilor inchise, precum holuri, este recomandat sa pulverizezi intr-o carpa, dupa care sa aplici substanta, pentru a accelera procesul de aerisire a spatiului.
•    In conditii favorabile, bacteriile se pot inmulti chiar si intr-un interval de 20 de minute, de aceea este important sa asiguri igienizarea zonelor de contact frecvent, precum balustradele, clantele usilor sau manerele ferestrelor!
•    Incepe operatiunea din regiunile cele mai curate, continuand cu cele murdare, pentru a preveni raspandirea agentilor patogeni!

Pentru ca operatiunea sa fie cat mai eficienta, iti recomandam sa respecti instructiunile de pe ambalaj in ceea ce priveste timpul de actionare. Nu sterge umezeala rezultata cu o carpa, deoarece poti bloca actiunea substantei active! De asemenea, nu folosi un spray dezinfectant alaturi de alti dezinfectanti pentru suprafete! Combinatia dintre substantele chimice poate duce la formarea de compusi nocivi!

Descopera oferta de produse din gama 5K spray dezinfectant si comanda online de la Dezinfectanti.ro!
 
Sortare:
Sens:
View: