Termeni si conditii

Cumpararea produselor prin intermediul acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii. Te rugam sa le citesti cu atentie in continuare:

Acest site este proprietatea companiei S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, societate romana cu sediul in Str. Visarion nr. 10, Et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: 0751.251.247, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13646/05.11.2015, avand codul fiscal nr. RO35205084, ce poate fi contactata la adresa: contact@dezinfectanti.ro.

Administrarea operationala a site-ului este asigurata de catre S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, societate romana cu sediul in Str. Visarion nr. 10, Et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: 0751.251.247, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13646/05.11.2015, avand codul fiscal nr. RO35205084, societate ce poate fi contactata la adresa de e-mail: contact@dezinfectanti.ro.

Prin utilizarea site-ului si/sau al oricarui alt serviciu oferit in site, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici si/sau pretul produselor prezentate pe site pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. Ne-am straduit sa asiguram exactitatea informatiilor legate de fiecare produs, dar uneori este posibil sa existe erori. Se specifica de asemenea ca imaginile afisate sunt utilizate ca exemple, iar modelele reale pot prezenta usoare diferente.

Numai consultarea website-ului este permisa. Nu este autorizata stocarea oricaror informatii de pe website pe hard disk. Este interzisa utilizarea sectiunilor de administrare, modificarea in orice mod si cu orice mijloace a continutului sau formei website-ului. Nu se pot sterge sau schimba niciun fel de informatii care fac parte din website si in acelasi timp nu se pot adauga alte informatii sau fisiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care acceseaza un numar semnificativ de pagini de pe acest website intr-o perioada scurta de timp. Daca identificati o eroare sau o violare a securitatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@dezinfectanti.ro.

In cuprinsul acestui SITE, urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
VANZATOR - societatea comerciala S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, societate romana cu sediul in Str. Visarion nr. 10, Et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: 0751.251.247, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13646/05.11.2015, avand codul fiscal nr. RO35205084.
PRODUSE SI SERVICII - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate, respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.
COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
CONTRACT - o comanda valida, confirmata de catre Vanzator.
SPECIFICATII - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare. Informatiile furnizate catre S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de catre furnizor.

CUM CUMPAR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site. Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii si procesarea ei. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferma a comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Contractul la distanta se considera INCHEIAT atunci cand vanzatorul confirma explicit o comanda, iar acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului, precum si a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

Termenele si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, precum si documentele fiscale si de insotire ale marfii. (Factura de marfa/servicii si Avizul de insotire al marfii.)

Obiectul Contractului – il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului la vanzator sau direct la Producator, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului – clientul se inregistreaza in SITE pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole unice, selecteaza produsele, apoi apasa butonul „Adauga in Cos”. Prin apasarea butonului „Cosul de cumparaturi”, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului „Comanda”. Inainte de finalizarea comenzii, cumparatorul isi exprima opinia cu privire la adresa si modalitatea livrarii, modalitatea de plata, apoi isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului nostru online si apasa butonul „Continuare”, urmat de confirmarea comenzii. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi, in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor, respectiv a serviciilor comandate.

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul Contractului il constituie pretul vanzarii Produselor respectiv prestarii Serviciilor, cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii. Pretul include TVA.

Modalitati de plata – pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, in functie de preferintele clientului:
Plata cu numerar - se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
Ordin de plata - plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise deS.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul societatii in baza proformei emise.
Plata cu cardul - Magazinul online foloseste pentru tranzactiile online serviciile MobilPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL.

Preturile prezentate pe site includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (partial sau integral).

Plata avansului se poate realiza prin:
- numerar (ramburs);
- virament bancar (ordin de plata);
- plata cu cardul.

In cazul in care se va achita un avans partial, restul de plata se va achita prin urmatoarele modalitati:
1. Inaintea incarcarii marfii la curierat pentru transmiterea ei catre client (daca se doreste primirea marfii prin curierat si achitarea restului de plata sa se efectueze prin virament bancar).
2. In momentul livrarii prin curierat, direct catre curier, inaintea receptiei marfii de la curier.
S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Dovada platilor trebuie trimisa catre SC Lolu Shop SRL, la adresa de email contact@dezinfectanti.ro.
Livrarea (in afara de cazul in care restul de plata se va achita prin ramburs) va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
LIVRAREA PRODUSELOR
1. Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CLIENT in formularul de comanda.
2. Prin curierat, in termen de 2-3 zile lucratoare de la sosirea marfii in depozitul Vanzatorului si daca s-a efectuat plata conform conditiilor de mai sus.
3. Livrarea se face in functie de localitatea livrarii, in functie de greutatea si dimensiune, cu una dintre urmatoarele firme de curierat cu care avem contract: Urgent Cargus, DPD, Fan Courier sau Sameday.
4. Costul transportului este de 20 RON fara TVA pentru comenzile sub 250 RON fara TVA, iar pentru comenzile peste 250 RON fara TVA, transportul este gratuit.
5. Acolo unde se specifica faptul ca produsele sunt in stoc, termenul de livrare este de maximum 2-3 zile lucratoare de la data achitarii marfii (in afara de cazul in care se solicita achitare prin ramburs).
6. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 10 de zile calendaristice.
7. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.
8. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; in cazul in care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


RETURUL PRODUSELOR

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate in termen de 14 de zile calendaristice de la livrare, conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Pentru returnarea produselor, va rugam sa ne contactati.

Acestea se pot returna in ambalajul original, daca este posibil, si obligatoriu in aceeasi stare in care au fost receptionate, adica: produs nou fara urme de utilizare si folosire.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta; daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL va inapoia suma in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului din partea Clientului.

Clientul suporta cheltuielile de returnare a produselor prin plata directa la curier sau la solicitarea expresa a acestuia din urma, prin retinerea din contravaloarea ce trebuie returnata.

Nu se accepta retururi ale produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. si care nu au fost consemnate in momentul receptiei produselor, in Procesul Verbal de receptie intocmit de Curier sau prin rambursarea sumei platite pentru produsul stornat.

Exceptii aferente returnare produse, deci nu se pot returna urmatoarele produse comercializate online de catre firma S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL:
- Produse personalizate cu logo;
- Produse care vin pe comanda si caracteristici la cererea clientului;
- Produse care vin pe comanda din import speciala.

NOTA: In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator), ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Anularea tranzactiei si rambursarea 

Anularea unei tranzactii online si rambursarea sumei platite cu cardul este posibila si se realizeaza in conformitate cu politica bancii emitente, care va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

GARANTIA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, CLIENTUL are obligatia ca la receptia marfii prin curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea marfii. In cazul constatarii de deficiente (deteriorari ale obiectelor, zgarieturi, produse gresit livrate etc.), CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficientele constatate.

Simpla semnare, fara obiectii, a bonului de livrare al CURIERULUI duce la imposibilitatea acceptarii ulterioare a oricarei obiectiuni din partea CLIENTULUI privind garantia! Dupa efectuarea receptiei si livrarii Cumparatorul nu mai poate invoca deficiente cantitative sau deficiente pe care, in mod rezonabil, nu putea sa nu le vada la momentul receptiei (ciobituri, zgarieturi, rosaturi, componente indoite, pete de murdarie etc.).

Spargerea produselor si componentelor acestora sau zgarierea produselor dupa receptie sunt riscuri asumate integral de Cumparator.

Garantia se solutioneaza de catre societatea comerciala S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, societate romana cu sediul in Str. Visarion nr. 10, Et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: 0751.251.247, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13646/05.11.2015, avand codul fiscal nr. RO35205084, societate ce poate fi contactata la adresa de e-mail: contact@dezinfectanti.ro, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, nedeteriorat, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice, precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta).

Pe perioada garantiei produsului conform specificatiilor Certificatului de Garantie care insoteste in mod obligatoriu, alaturi de factura, produsul comandat, daca deficientele nu sunt imputabile cumparatorului, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea repararii sau inlocuirii produsului pe cheltuiala sa.

In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garantiei intr-un termen maxim de 30 zile. Produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si un produs nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat se repara gratuit.

In cazul ridicarii marfii direct de la sediul nostru, CLIENTULUI ii revine obligatia de a verifica marfa si de a consemna printr-un Proces Verbal eventuala acceptare cu obiectii a produselor.

In cazul in care NU se verifica marfa sau NU se consemneaza nicio obiectiune, semnatura de primire pe Factura Fiscala de catre CLIENT implica acceptarea marfii si confirmarea verificarii integritatii acesteia de catre CLIENT. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

ALTE CONDITII CONTRACTUALE

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.

Deoarece pentru incarcarea datelor se folsesc serviciile colegilor nostri, va rugam sa acceptati ca pot aparea erori de factura umana, preturi, caracteristici ale produselor, poze informative care ar putea fi gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit. Compania S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL isi aloca dreptul de a CORECTA EROAREA in momentul validarii comenzii prin email de confirmare a stocului, pretului si termenului de livrare, trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de Garantie.
S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, cum ar fi: intarzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
In cazul in care constatati existenta unor insemne, marci sau alte tipuri de poze care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale dumneavoastra sau ale unui tert, ni le puteti semnala la adresa contact@dezinfectanti.ro.

In cazul in care aveti plangeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau a unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate in mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteti contacta in mod gratuit o persoana specializata pentru a rezova prin conciliere amiabila nemultumirea dumneavoastra. S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL livreaza marfa promovata pe site numai pe teritoriul Romaniei.

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare, S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, societate romana cu sediul in Str. Visarion nr. 10, Et. 2, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: 0751.251.247, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13646/05.11.2015, avand codul fiscal nr. RO35205084, societate ce poate fi contactata la adresa de e-mail: contact@dezinfectanti.ro, intentioneaza sa administreze, sa colecteze, sa inregistreze, sa stocheze, sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu termenii si conditiile descrise mai jos si cu respectarea dispozitiilor Legii 677/2001.

Prin prezentul Acord de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal se solicita consimtamantul dumneavoastra in conformitate cu Legea 677/2001, in vederea Prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei, conform celor de mai jos:

1. PRELUCRARE
S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL intentioneaza sa:
1. Prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal, constand in:
a) date cu caracter personal avand functie de identificare a clientilor, cuprinzand numele si prenumele, domiciliul, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de mail;
b) date cu caracter special constand in codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport ("Date Personale cu Caracter Special"), pentru scopuri legate de activitatea de cercetare piata, reclama, marketing si publicitate, scopuri statistice si facturare.

2. DESTINATARI
Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pot fi accesate de angajatii S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu procedurile de lucru interne ale S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL.

3. DURATA
S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL intentioneaza sa Proceseze Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pe intreaga durata necesara realizarii Scopurilor pentru care datele sunt prelucrate, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

4. DREPTURI
In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, sunteti informat prin prezenta ca aveti urmatoarele drepturi in legatura cu Prelucrarea de catre S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL a Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:
1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum si cu privire la datele care fac obiectul Prelucrarii si a originii acestor date;
2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale si/sau la Datele Personale cu Caracter Special;
3. Dreptul de interventie (rectificare, blocare, stergere, actualizare) asupra Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
4. Dreptul de obiectie cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate;
6. Dreptul de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal;
7. Dreptul de a inainta plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere), precum si de a se adresa instantei, pentru atacarea deciziilor operatorului S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL, in conformitate cu Legea 677/2001.

In cazul in care doriti sa va exercitati oricare dintre aceste drepturi, puteti sa depuneti o cerere scrisa, semnata si datata, catre S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL.

Puteti sa va dati consimtamantul sau sa refuzati sa va dati consimtamantul in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

In cazul in care refuzati sa va dati consimtamantul, notificati S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, iar din acel moment va informam ca S.C. THE SKIN ARCHITECTURE SRL nu va putea sa colecteze/prelucreze Datele dumneavoastra Personale si/sau Datele Personale cu Caracter Special in baza de date a societatii.

E-mail: contact@dezinfectanti.ro
Telefon: 0751.251.247